PRIMA ZI DE ȘCOALĂ – an școlar 2020-2021

Distribuie!

Cu multă nerăbdare și emoție, părinții, bunicii dar mai ales elevii ați așteptat redeschiderea porților școlii. Ne  confruntăm cu situații neobișnuite pe care, cu răbdare și înțelepciune, le vom depăși.

Este nevoie de un efort comun și de colaborare eficientă între familie, școală și autoritatea locală pentru binele, sănătatea elevilor și a familiilor din care provin.

Debutăm cu măsuri speciale de igienă și distanțare fizică (scenariul verde), cu program în două schimburi, cu  modificări de încadrare a personalului didactic și cu șantier în curte.

Sunt câteva aspecte importante pe care vi le vom prezenta punctual:

  • În perioada următoare primează SĂNĂTATEA elevilor, familiilor și a personalului școlii. De aceea vă rugăm respectați regulile impuse de situație, ce vor fi dezbătute atât cu elevii, cât și în cadrul ședințelor cu părinții (unele online) sau pe grupurile claselor.
  • Veniți în sprijinul nostru descogestionând microbuzele școlare, în situațiile în care puteți aduce și prelua de la școală personal elevii și mai ales, respectând programul de intrare și ieșire de la cursuri.
  • Împărțirea în două schimburi a elevilor este cauzată de reabilitarea corpului principal al școlii care, deși lucrările sunt avansate, nu s-a putut finaliza și da în folosință. Sperăm să avem o clădire dotată cu echipamente moderne și cu sală de mese, cât mai curând.
  • Comunicarea permanantă cu educatorul, învățătorul, dirigintele va fi esențială în îmbunătățirea și remedierea tuturor problemelor.
  • Cu sprijinul neobosit al domnului primar Ioan Bujor s-au luat toate măsurile pentru a asigura atât distanțarea fizică, cât și dezinfecția tuturor spațiilor. Personalul este instruit și pregătit pentru a vă sprijini copiii în orice moment. Pentru detalii suplimetare vă rugăm să contactați educatoarele, învățătorii și diriginții pe grupurile claselor!
  • Vă așteptăm luni, 14 septembrie 2020, conform orarului atașat acestui mesaj!
  • Vă dorim succes și așteptăm implicare și responsabilitate!

Conducerea Școlii Gimnaziale „Scarlat Longhin” Dofteana