Viziunea

Distribuie!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

„Împreună construim, învățăm, inovăm, păstrăm tradițiile”

[/vc_column_text][vc_column_text]Viitorul aparţine celor care azi, mai mult ca oricând, sunt preocupaţi de dezvoltarea propriei personalităţi spre universul cunoaşterii profunde.

Viitorul aparţine celor care, pe lângă capacităţile intelectuale îşi vor dezvolta abilităţi de comunicare şi de lucru în echipă.

În acest sens, şcolii i se impune imperios o remodelare a metodelor aplicate în învăţare, în centrarea acestora pe elev şi determinarea acestuia de a se adapta în diverse situaţii.

Conştienţi fiind de faptul că societatea de mâine va fi rezultatul acţiunii şcolii de astăzi, ne propunem să pregătim elevi europeni, în sensul de cetăţeni activi, responsabili, toleranţi, demni, implicaţi şi capabili să identifice, să analizeze şi să rezolve probleme.

În toate demersurile care au finalitate educativă, succesul şcolii va fi întărit prin construirea unui mediu şi a unei atitudini prietenoase, de colaborare. Activitatea de la nivelul şcolii are ca finalitate realizarea aşteptărilor, aspiraţiilor elevilor şi ale părinţilor, aspiraţiilor de împlinire profesională a cadrelor didactice, realizarea exigenţelor valorice ale societăţii.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]